banner137
banner25

Boğazını kestiler!

Edirne’nin Karaağaç Mahallesi Lozan caddesi üzerinde 16 Şubat akşamı meydana gelen kan donduran olay sonrasında bir genç adeta ölüm kalım mücadelesi veriyor.

Edinilen bilgiye göre 16 Şubat Cumartesi akşam saatlerinde Bosna Köy alt tarla yolu üzerinde bir gurubun tartıştığı ihbarı bilgisi polise ulaştırıldı.Polis olay yerinde yaptığı inceleme sonrasında tarla yolu üzerinde bir şahsın ağır yaralı olarak yerde yattığını belirledi ve olay yerine 112 ekiplerinin sevkini sağladı.

Ağır yaralı olan ve boğazında derin kesisi bulunan genç Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.Burada yapılan ilk müdahale sonrasında durumu kritik olan 16 yaşındaki Ali Ö. yoğun bakıma alındı.Olayın yaşandığı bölgenin jandarma bölgesi olması sebebiyle polis ve jandarma ortaklaşa başlattıkları çalışma ile yaşanan olayın Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan bir grup mülteci ile Ali Ö. isimli genç arasında olduğunu belirledi.İlk alınan ifade de ise Ali Ö., 28 yaşındaki Ö.D. ve 18 yaşındaki H.B. isimli üç arkadaşı ile Karaağaç Mahallesi Bosna Köy yolu üzerine ağaç kesmek için gittiler. Bir süre sonra Ö.D. ve H.B. alışveriş yapmak için Karaağaç Mahallesine geri geldiler.Şahıslar alışveriş yaparken Ali Ö. arkadaşlarını arayıp bıçaklandığını söyledi. Ağaçlık alana dönen arkadaşları Ali Ö.’yü yaralı halde buldu. Durumu 112 ekiplerine bildirdiler. Olay yerine gelen 112 ekipleri ağır yaralı Ali Ö’yü Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırdı.

Jandarma ekipleri olay mahallinde yaptıkları incelemede herhangi bir suç aleti bulamazken saldırganların sınırlarımızdan yasa dışı yollarla geçiş yapmak üzere bu bölgede olan mülteciler tarafından yapıldığını belirledi.Olayla ilgili çelişkili ifade veren arkadaşlar Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gözaltına alındı. Şüpheli şahıslar sevk edildikleri mahkemece serbest bırakıldı.

Öte yandan yoğun bakımda tedavisi devam eden Ali.Ö’nün durumunun ağır olduğu ve cezaevinde tutuklu bulunan babasının oğlunu görmesi için özel izinle hastaneye getirilmesi için izinler alınmaya çalışıldığı öğrenildi.

Olayı gerçekleştiren mültecilerin ise kayıplara karıştığı,muhtemelen o gece Yunanistan tarafına geçtikleri tahmin deiliyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30