banner78
banner25

Bisiklet yarışına tepkiler vardı!

Edirne’de bu yıl 10’ncusu düzenlenen Bisiklet yarışmasında sporcular memnun olurken vatandaşlar ve esnaf yaşatılan mağduriyetten dolayı tepki gösterdiler.

76 km’lik parkur boyunca kentin ana caddesi olan E-5 caddesi ve Atatürk Bulvarının tamamen araç trafiğine kapatılması vatandaşlara ve sürücülere zor anlar yaşattı.Ara sokaklardan çıkarak ana cadde üzerinden karşıya geçmek isteyen çok sayıda vatandaş mağdur olurken,Edirne’ye gelen yerli ve yabancı turistlerde uzun süre kentin girişinde beklemek zorunda kaldı.

Polis tarafından kapatılan kavşaklardan geçiş yapmak isteyen ve polisin yönlendirmesine tepki gösteren çok ayıda vatandaş zaman zaman tansiyonun yükselmesine neden oldu.Tartışmaların yaşandığı noktalarda vatandaşlar “yolu kapattığınız yetmiyormuş gibi çözümde üretmiyorsunuz.Başınızın çaresine bakın dercesine bizi başınızdan savuyorsunuz.Ara sokaklardan nereye çıkacağımızı bilmiyoruz.Ara sokaklar zaten dar ve geçişimiz zor”diyerek tepkilerini dile getirdiler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30