banner78
banner25

Biri sizi gözetlemiş olabilir!

Edirne'de diyaliz merkezinde çalışan bir personel hastaların soyunma kabinlerine koyduğu kamera ile çıplak görüntülerini kaydetti.

Edinilen bilgiye göre diyaliz hastalarının soyunma kabinlerine koyduğu kamera ile görüntülerini kaydeden çalışan olayı bir başka çalışanın fark etmesi üzerine yakayı ele verdi.

Temizlik elemanı kabinlerde temizlik yaptığı esnada dolabın üzerinde bir kutuyu fark etti.Kutunun içini kontrol eden çalışan kutu içerisinde bir cep telefonu buldu.Telefonun kayıt modunda olduğunu anlayan temizlik elemanı durumu iş yeri sorumlusuna bildirdi.Yapılan kontrolde telefonun kamerasıyla diyaliz hastalarının görüntülerinin kayıt edildiği anlaşılırken telefonun iş yerinde çalışan Ş.Y.’ye ait olduğu ve uygun olmayan görüntüleri kayıt ettiği belirlendi.Durumun Emniyet Müdürlüğü’ne intikal etmesinin ardından Ş.Y. Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edildi.Ş.Y. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30