banner137
banner25

Bircan ve eşinin sağlık durumu iyi!

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan ve eşi Bahriye Bircan, geçirdikleri trafik kazasında hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Bulgaristan’a eşi Bahriye Bircan ile birlikte tatil için giden ve tatil dönüşü Kapıkule sınır kapısına yakın bir mesafede ki yerleşim alanı Svilengrad kasabasında kaza geçiren Bircan ve eşi kazayı hafif yaralı olarak atlattılar.

Havanın yağışlı olmasından dolayı yoldaki su birikintisine girdiği öğrenilen Bircan direksiyon halimiyetini kaybetti.Otoyolda meydana gelen kaza sonrasında ilk müdahale kazayı gören vatandaşlar yaptı.Olay yerine gelen ambulans ile ilk müdahaleleri yapılan Erdin Bircan ve eşi Bahriye Bircan daha sonra Edirne İl sağlık Müdürlüğü 112 sınır ötesi görevlileri tarafından alınarak Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirildi.Bircan ve eşinin sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavilerinin kontrol amaçlı devam ettiği öğrenildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30