banner78
banner25

Bircan beyin kanaması geçirdi!

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan partisinin programı dahilinde gittiği Iğdır'da beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre Milletvkili Erdin Bircan'ın öğlen saatlerine doğru rahatsızlandığı ve ilk müdahaleyi yanında bulunanların yaptığı ifade edilirken tedavi için Iğdır Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak burada ameliyata alındığı bildirildi.Durumunun ciddiyetini koruduğu ifade edilirken yapılan ilk müdahale sonrasında nakli uygun görülürse teşekküllü bir  hastaneye naklediliceği belirtildi.Hatırlanacağı üzere Bircan kısa bir süre önce eşi ile birlikte trafik kazası geçirmiş ve bu kaza sonrasında tedavi altına alınmıştı.Bircan'ın yakınları söz konusu beyin kanaması geçirmesinin bu kazayla ilintili olup olmadığını sorguladıkları öğrenildi.

CHP'de olağanüstü kurultay çalışmaları kapsamında Iğdır'da bulunan Edirne Milletvekili Erdin Bircan'ın beyin kanaması geçirdiği ve ameliyata alındığı bildirildi.
Olayın ardından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bircan'ın sağlık durumu hakkında bilgi aldığı ve Grup Başkanvekili Engin Altay ile Ankara Milletvekili Murat Emir'i Iğdır'a gönderdiği öğrenildi.
Murat Emir, değerlendirmede, Bircan'ın ameliyatta olduğunu ve daha geniş bilgiyi kente ulaştıklarında alacaklarını söyledi.
CHP'de geçen günlerde 129 milletvekili, kurultay tartışmalarının sayı boyutundan çıkarılarak sonlandırılmasına ilişkin bildirge imzalamış ve kamuoyuyla paylaşmıştı. Bu bildirgeye 12 milletvekili imza vermemişti. Edirne Milletvekili Erdin Bircan da imza vermeyen 12 isim arasında bulunuyordu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30