banner137
banner25

Bircan "afişlerde ordumuz itibarsızlaştırılmaya çalışılıyor!"

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle Cumhurbaşkanlığı tarafından hazırlatılan afişlere tepki gösterdi.

Hazırlatılan afişlerde Türk askerinin yer aldığını ve darbe girişimi gecesinin faturasının tüm orduya çıkartıldığını savunan Erdin Bircan afişlerde ordumuzun itibarsızlaştırılmaya çalışıldığını iddia etti.

Yaptığı yazılı açıklamayla durumu kınayan Bircan “15 Temmuz halkımızın hainlere karşı verdiği mücadeledir. 15 Temmuzla ilgili Cumhurbaşkanlığının hazırlattığı afişler ise şanlı ordumuza yapılan büyük bir hakarettir. 15 Temmuz afişleri ile ordumuzu küçük düşürmeye kimsenin hakkı yoktur. Bu yapılan afişlerde ordumuz aşağılanmaktadır. Bunu kabul etmemiz mümkün değildir. Bu ordu Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığını yaptığı, kurtuluş savaşımızı kazanan ordudur. Afişlerle dil uzatılan ordumuz, yıllardır teröre karşı amansız mücadele eden, şehit ve gaziler veren şanlı ordumuzdur”dedi.

“Ordumuzun içine hainleri sokanlar, 15 Temmuz’da darbe yapmaya çalışanları himaye edenler, ne istedilerse verenler, 15 Temmuz afişleri ile şanlı ordumuza dil uzatmaya çalışıyorlar.Ordumuz, içerisine yerleştirilen hainler olmasına rağmen, Ömer Halisdemir gibi kahramanlar çıkartmıştır. Bu kahramanlar sayesinde de yapılmak istenen darbeyi önlemiştir. Hiç olmazsa bu kahramanların anısına saygı gösterin”diyen Bircan afilerde ordumuzun aciz gösterildiğini, tüm ordunun suçlandığını, Milletimizin tüm kesimlerinden bu afişlere tepki yağdığını kaydetti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30