banner78
banner25

Binevler'de kazan patladı!

Edirne Kocasinan mahallesinde bulunan Baca olarak bilinen Binevler de kazan patlaması sonucunda 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Binevler bloklarının merkezi ısıtma merkezi olarak bilinen kısmında sabah saatlerinde şiddetli bir patlama meydana geldi.Patlamanın ısı merkezi olarak bilinen kısımda meydana geldiğinin anlaşılması üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi.Patlamanın etkisi ile zemin katta bulunan otoparktaki araçlarda da maddi hasar meydana geldi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kazan dairesine ilk müdahaleyi yaparak içeride canlı olup olmadığını kontrol etti.Genleşme tankının basıncına bağlı olduğu belirlenen patlamada kazan dairesinde bulunan 2 si hafif 1’i ağır olmak üzere toplam üç kişi yaralandı.

Kazan dairesinin üzerine bulunan bazı iş yerlerinde de maddi hasar meydana geldi.Patlamada ağır yaralanan kalorifer ateşleyicisi Muharrem Şahin, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunda yanıklar olan Şahin, ilk müdahalenin ardından yanık merkezi bulunan İstanbul Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Diğer 2 yaralıya da bölgedeki ambulanslarda müdahale edildi.

Dumandan etkilenen hafif yaralı 2 kişi, Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.

AA

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30