banner78
banner25

Bin 500 kişi katıldı!

Edirne Belediyesinin ramazan ayında düzenlediği Edirne'den İstanbul'a kültür gezilerine 24 mahalleden bin 500 kişinin katıldığı belirtildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın talimatıyla Edirne Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün organizasyonuyla gerçekleştirilen kültür gezilerine bu ramazan ayında da devam edildi.

İstanbul gezilerine Edirne'nin 24 mahallesinden Edirneli kadınlar katılım gösterdi.

Muhtarlıkların önünden kendileri için tahsis edilen otobüslere binen mahalleliler, hem İstanbul'u keşfetti, hem de gönüllerince bir gün yaşama imkanı buldu. Geziye katılan Edirneliler, Panorama 1453 Tarih Müzesi, Fetih Müzesi, Mısır Çarşısı'nı gezdi. Vatandaşlar, Eyüp Sultan, Sultan Ahmet ve Ayasofya camilerini de gezerek ibadet etti. 

Geziye katılan mahalle sakinleri için boğazda tekne turu düzenlendi. Kadınlar, daha sonra Edirne'ye dönerek belediyece düzenlenen iftara katıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30