banner137
banner25

Biçer ailesinin acı günü!

Edirne’nin köklü ailelerinden Biçer ailesinin en büyük ferdi Şerafettin Biçer geçirdiği rahatsızlık sonrasında bugün hayatını kaybetti.

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle evinde tedavi gören hacı Şerafettin Biçer’in sağlık durumunun giderek kötüleşmesi sonrasında hayatını kaybettiği öğrenildi.1 Nisan 1937 yılında Edirne’nin Korcuköy’ünde doğan ve hayatının büyük bir bölümünü bu köyde geçirdikten sonra Edirne merkezde yaşamını sürdüren hacı Şerafettin Biçer tarım konusunda Edirne’de söz sahibi olan işletmeciler arasında yer alıyordu.Çevresindekiler tarafından hayır işlerine adanan yürek olarak bilinen Şerafettin Biçer’in çok sayıda hayır işi yaptığı,devletin ilgili kurumlarına sağladığı katkılarla ihtiyaç sahiplerine her daim yardım ettiği ve aynı düsturu evlatları ve torunlarınında sürdürmesini istediği biliniyor.

Edirne’nin tanınmış iş adamlarından merhum Ercan Biçer ve Özcan Biçer’in babası Ahmet,Şerafettin, Semih Biçer’in dedeleri olan Şerafettin Biçer’in cenazesi saat 16:00’da Edirne Müze Müdürlüğü arkasında bulunan Ercan Biçer caddesi üzerinde ki evlerinin önünden alınarak ikindi namazı sonrasında Korucu köy aile mezarlığına defnedilecek..

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30