banner137
banner25

Beyzbol'da birinci ligdeyiz

Edirne Rumeli Gençlerbirliği Kulübü beyzbol ve softbol takımları birinci lige yükseldi. 

Edirne'de Rumeli Gençlerbirliği Kulübü antrenörü Özkan Arsu,yaptığı açıklamada, her iki branşta da başarılı bir sezonun ardından ikinci ligden birinci lige çıkmayı başardıklarını söyledi.

Arsu,beyzbol ve softbol branşlarının Edirne'de gelişim gösterdiğini ve yapılan çalışmaların karşılığını almaya başladıklarını belirtti.

1. Lige terfi karşılaşmalarını başarıyla tamamladıklarını ifade eden Arsu, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz günlerde Adana Seyhan'da yapılan yükselme müsabakalarında bayan softbol takımımız birinci oldu ve Türkiye 1. Ligine çıkmaya hak kazandı. Softbol kısa bir süre içerisinde büyük gelişim gösterdi. Hakettiği değer yavaş yavaş görmeye başlıyor. İnşallah Edirne'de bu sporu daha iyi yerlere getirmek için elimizden geleni yapacağız. Erkek beyzbol takımımızda Samsun'da yapılan karşılaşmaları ikinci olarak tamamlayarak birinci lige çıkmaya hak kazandı. Uluslararası anlamda çok bilinen olimpik sporlar, hedefimiz milli takımlara Edirne'de daha çok sporcu göndermek. Mustafa Deniz Dindar hocamızla birlikte takımlarımızı çalıştırıyoruz. Kulüp Başkanımız Feridun Acar'ın destekleriyle daha iyi noktalara geleceğimize inanıyorum."

- Milli takıma sporcu gönderdiler

Bayan softbol takımından iki oyuncunun milli takıma seçildiğini de belirten Arsu, "1. Lige çıkan takımımızdan 4 oyuncumuz milli takım kampına katıldı. İki sporcumuz U22 Softbol Milli Takımı'na seçilme başarısı gösterdi. 23-28 Temmuz'da Slovakya'da düzenlenecek U22 Softbol Avrupa Şampiyonası'nda milli formayı giyecekler. Oyuncularımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamının diliyorum." diye konuştu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30