banner78
banner25

“Benim nöbetimde ayağından vur”
Edirne'de tutuklanan Cumhuriyet Savcısı C.K'nın tutuklanası sonarsında ortaya çıkan iddialar tüyler ürpertiyor.
Uzunköprü’de bazı iş adamlarına yönelik para tahsisi işlerine de karıştığı öne sürülen savcı C.K.nın bir iş adamına verdiği talimat akıllarda durgunluk yarattı.
Uzunköprü’de faaliyet gösteren iş adamı Sungur Kangal, yaptığı açıklamada, tutuklanan savcının kendisiyle ilgili bir dava nedeniyle sürekli kendisinden rüşvet istediğini iddia etti.
Savcının baskılarına dayanamayarak durumu Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı'na ve emniyet güçlerine bildirdiğini anlatan Kangal, şunları kaydetti:
''Hakkımızda başlatılan soruşturma sürecinde savcı bey tarafından gözaltına alındım. Mahkeme sonucunda tutuklandım, 2 ay hapis yattıktan sonra serbest bırakıldım. Soruşturmanın başından sonuna kadar, savcı bizden sürekli şantaj yaparak rüşvet istedi. Tahliyemin ardından bizden alacağı bir para vardı, almak için sürekli geldi, gitti. Bu arada da bize (madem böyle bir kaybın oldu ilçedeki iş adamlarına asılalım, onlardan 10 trilyon koparalım, ben sana her türlü yardımda bulunacağım, eğer istersen alacakların gelmiyorsa benim nöbetçi olduğum bir saatte ayağından vur) dedi. Bunun üzerine ben çok daraldım Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak olayı anlattım. Onlar da tedbir aldı, 15 bin lirayı savcıya verirken operasyon yaptılar.''
Kangal, savcıya daha önce de 5 bin lira verdiğini öne sürdü.
Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Yiğitbilek'in yürüttüğü soruşturma kapsamında, Uzunköprü ilçesinde görevli Cumhuriyet Savcısı C.K, ''rüşvet aldığı'' iddiasıyla gözaltına alınmış ve nöbetçi mahkemece tutuklanmıştı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30