banner137
banner25

Bebeği ile törene geldi!

Trakya Üniversitesi (TÜ) Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun olan Gülsen Sinay Abacı, mezuniyet törenine öğrenim hayatının bir bölümünü de birlikte geçirdiği 10 aylık kızı ile katılarak farklı bir heyecan yaşadı.

TÜ Eğitim Fakültesi 2017-2018 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni, TÜ Balkan Kongre Merkezi'nde gerçekleşti.

Törene, 10 aylık kızı Hilal Defne ile katılan 22 yaşındaki Gülsen Sinay Abacı, yaptığı açıklamada, eğitim hayatında birlikte olduğu kızını mezuniyette de yanından ayırmadığını söyledi.

- Bebeği için mezuniyet kıyafeti diktirdi

Mezuniyet törenine kucağında kızı ile gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Abacı, "Tabii ki biraz zor oldu benim için hem çocuğumu büyütmek hem de okumak. Ama bu süreçte annem ve eşim her zaman yanımdaydı. Zordu ama çok güzeldi. Birlikte büyüdük. Derslere ve staja götürdüğüm zamanlar oldu. Üçüncü sınıfta okurken hamileydim ve hep hayalimde Defne ile mezuniyete katılmak vardı. Bu durumda bizim için çok güzel bir anı olacak. Onunla birlikte mezuniyete katılmak benim için çok heyecan verici. Hayatım boyunca unutamayacağım bir an. Onun için bir kıyafet diktirdik, kep yaptırdık. Mezuniyet heyecanını birlikte yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

Gülsen Sinay Abacı'nın eşi Berkay Abacı da her zaman eşinin destekçisi olduğunu belirterek, törene kızıyla katılmasının ayrı bir heyecan oluşturduğunu kaydetti. Mezun olan 993 öğrenci, mezuniyet belgelerini alırken, dereceye giren öğrencilere başarı plaketi verildi.

Törene, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30