banner137
banner25

Baro camiasının acı günü!

Edirne Barosu avukatlarından ve Edirne'nin köklü ailelerinden merhum Halil Şervanlı'nın oğlu Av. Mehmet Kerim Şervanlı dün gece geçirdiği rahatsızlık sonrasında evinde yaşamını yitirdi.
1977 doğumlu olan ve Edirne Barosu avukatlarından olan Şarvanlı'nın vefatı başta baro camiası olmak üzere Edirne'de ve sevenleri arasında büyük üzüntü yarattı.
Konu ile ilgili açıklama yapan ve gün boyu cenaze evinde bulunan Edirne Baro Başkanı Av.Alper Pınar; " camiamızda sevilen saygıdeğer,sessiz ve yeri doldurulamayacak bir kardeşimizdi.Ailesi tanına,köklü bir aile.Vefat sonrası aile yakınlarına haber verildi ve cenaze işleri içün hazırlıklar yapıldı.Defin işleminin 10 Nisan 2020 Cuma günü yapılması planlanıyor.Allah rahmet eylesin.Baromuzun başı sağolsun.Ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz"dedi.
Dün gece yarısı annesi ile birlikte yaşadığı bilinen avukat Şervanlı'nın gece uyuduğu,sabah annesinin kalkması sonrasında hareketsiz bir şekilde yatağında yatttığı ve annesinin durumu fark etmesi sonrasında 112 ekiplerine haber verildiği ve ekiplerin yaptığı ilk kontrolde Avukat Mehmet Kerim Şervanlı'nın hayatını kabettiğinin anlaşıldığı ifade edildi.Ölümüne neden olan olayın ise epilepsi veya uykusında dilini yutması olayıma bağlı olduğu ifade edildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30