banner137
banner25

Barış için güvercin uçurdular!
CHP Edirne İl Başkanlığı üyeleri, ''1 Eylül Dünya Barış Günü'' dolayısıyla güvercin uçurdu.
Edirne Belediyesi önünde toplanan partililer, belediye bandosu eşliğinde ellerindeki ''Barış istiyoruz, analar ağlamasın'' yazılı pankart ve kırmızı karanfillerle Atatürk Anıtı'na yürüdü.
Gruptakiler, ''1 Eylül Dünya Barış Günü'' dolayısıyla burada saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı'nı okudu. Bazı partililer de vatandaşlara kırmızı karanfil verdi.
CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan, burada yaptığı konuşmada, CHP üyelerinin Dünya Barış Günü'nü siyahlar giyerek geçirdiğini söyledi.
Terör olayları nedeniyle Dünya Barış Günü'nü kutlayamadıklarını belirten Gürkan, şunları kaydetti:
''Her gün onlarca vatan evladı bölücü terörün kurşunlarına, hain saldırılarına hedef olarak canlarını veriyor. Böyle bir ortamda kimsenin barış günü kutlaması yapacak hali kalmadı. Terör hedef gözetmeksizin herkesi katletme yoluna girmiştir. Türkiye'deki aklı başında bütün insanların bir araya gelmesi ve bölücü teröre biran önce ortak tavır koyması gerektiğini düşünüyorum.''
CHP Merkez İlçe Başkanı Harika Türkay da artan terör olaylarının herkesi derinden yaraladığını söyledi.
''Umut ederim ki önümüzdeki yıl 1 Eylül'de daha güzel, daha mutlu bir Türkiye'den söz ederiz'' diyen Türkay, barış dolu bir dünya dileğinde bulundu.
Konuşmaların ardından gruptakiler, ellerindeki güvercinleri uçurdu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30