banner78
banner25

Ballı kaymak mı?

Edirne’de Talatpaşa caddesi üzerinde bulunan bir arsanın iktidar partisine yakın kişiler tarafından el altından satışa çıkarılmaya çalışıldığı iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre Talatpaşa caddesi üzeri Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü karşısında bulunan 1415 ada, 219 pafta, 2 parsel’de bulunan 1.486.76 metrekare büyüklüğündeki E-5’e cepheli Mili Emlak’a ait olan ve Suni Tohumlama evi olarak imar planlarında işli olan ve son dönemde Kuran Kursu binası olarak faaliyet gösteren bina ve arsanın Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü’ndeki bazı kişilerin çalışması ile satışına yönelik alt yapının hazırlandığı iddia edildi.

Bahse konu arsa ile ilgili olarak İktidar partisine yakın bir ismin olduğu ve bu ismin kurumda çalışan bir personel olduğu iddia edildi.İddiaya göre arsanın kısa süre içerisinde çalışmalarını tamlanacağı ve satışa hazır hale getirileceği ifade edildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30