banner137
banner25

Balkan ressamları buluşuyor!
Balkan Kültür Sanat Eğitim ve Tanıtım Derneği, Balkan ülkelerinden gelen 15 ressamı Edirne'de buluşturacak.
Dernek Başkanı Salih Şenol, gazetecilere yaptığı açıklamada, 25 Nisan Çarşamba Günü, Bulgaristan, Makedonya, Kosova, Arnavutluk, Karadağ, Yunanistan, Bosna Hersek, Hırvatistan, Sırbistan ve Romanya'dan gelecek 15 ressamın kentin tarihi ve doğal güzelliklerini resmedeceklerini belirtti.
Ressamların yaptığı resimlerin Edirne'de sergileneceğini ifade eden Şenol, ''Zengin kültürel mirası yanında doğal güzellikleri ile de sanatçıya hitap eden birçok görselliğe sahip Edirne, ressamlarımız tarafından resmedilecek. Ortaya çıkacak Edirne konulu eserler, ilk olarak 5 Mayıs'ta Edirne'de sergilenecek. Daha sonra ise yurdumuzun farklı şehirlerinde ve yurt dışında sanatseverlerin beğenisine sunulacak'' dedi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30