banner137
banner25

Avrupalı öğrencilere Türkiye ve Edirne tanıtıldı!
Avrupa Birliği Gençlik Projesi kapsamında Edirne'de bulunan 36 yabancı öğrenciye Türkiye ve Edirne tanıtıldı.
''Yoksullukla Mücadele'' temalı proje kapsamında Edirne'de bulunan Almanya, İtalya, Polonya, Bulgaristan ve Litvanya'dan gelen 36 kişilik öğrenci grubuna, Edirne Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde tanıtım yapıldı.
Burada konuşan Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan, Edirne'nin tarihi, kültürü ve ekonomisiyle Avrupa'nın ayrılmaz bir parçası olduğunu söyledi. Özkan, dünyanın değişik ülkelerinden gelen 36 kişilik öğrenci gurubuyla duygu birliği yapıldığını ifade etti.
Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan da proje kapsamında öğrenci gurubuna tarihi ve turistik alanların gezdirileceğini söyledi.
Polonya temsilcisi Malgorzata Kania ise Edirne'nin kültürü ve tarihiyle imrenilecek bir şehir olduğunu ifade etti.
Konuşmaların ardından Özcan, Vali Yardımcısı Özkan'a plaket verdi.
Konuk öğrencilere Türkiye ve Edirne'yi tanıtan video gösterilmesinin ardından, Özcan, öğrencilere çeşitli hediyeler armağan etti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30