banner137
banner25

Arızaya pansuman!

Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesi’nin inşaatının tamamlanmasının ardından faaliyete alınması ve bazı arızaların zaman içinde baş göstermesi olumsuz eleştirilere neden oluyor.

Oluşan eleştirileri kısa süre içinde bertaraf etmesi ve gelecek sözleri engellemesi gereken yönetim ise anlık müdahalelerle adeta eleştirilere çanak tutuyor.

Basit gibi görünse de kullanımdan veya imalattan kaynaklanan hataları kısa sürede çözmek yerine zamana öteleyen yönetimin bu davranışı yapılan yatırıma “haksızlık” olarak yorumlanıyor.

Kullanılan tuvaletlerdeki rezervuarın borusunda meydana gelen arızayı çözmektense kısa vadeli çözümler üreten teknik ekibin bu müdahalesi “bu müdahale ancak hastanede olur” dedirtti.

Su sızdıran boruya devletin hastalarda kullanması için verdiği bandı kullanan teknik ekibin bu müdahalesine şapka çıkartılırken, devletin malını hoyratça kullanan ve bunu gören veya görmezden gelen yönetimin seyirci kalması eleştiri konusu oldu.

Vatandaşlar; “ihtiyacımızı giderdikten sonra sifonu çekmemiz gerekiyor.Ancak çektikten sonra kaçmamız gerekiyor.Kaçmazsak sızdıran borudan gelen su hemen üzerimize geliyor.Böyle uyduruk iş olmaz.Yapacaklarsa adam gibi yapsınlar”dediler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30