banner78
banner25

Aralarında bebekler vardı!

Edirne’de yurt dışına yasa dışı yollardan çıkma hazırlığında olan 30 düzensiz göçmen polisin sıkı takibi sonrasında yakalandı.İnsan tacirlerinin belirli ücretler karşılığında anlaştığı ve hayatlarını hiçe saydıkları aralarında çocuk ve kadınların bulunduğu 30 yabancı uyruklu şahıs yeni emniyet müdürlüğü binası arkası Güney yolu üzerinde polis tarafından yakalandı.

Sürücülüğünü Tuncay C. İsimli şahsın yaptığı 22 AG 326 plaka sayılı kapalı kasa kamyonet polis gelen bir ihbar üzerine takibe alındı.Kaleiçi semtinde bulunan bir evden aldığı aralarında 3 aylık bebekten değişik yaş gruplarında çocuk ve kadınlarla beraber erkeklerinde bulunduğu 30 yabancı uyruklu şahıs kamyonete bindirildi.Kamyonet ara sokakları kullanarak Güney yolu üzerinden Bosna Köy Nato-Süvari köprü istikametine giderken Trafik Tescil Denetleme Müdürlüğü ekibi tarafından durduruldu.Yapılan kontrolde kamyonetin arka kasası içerisinde bulunan 30 göçmen tespit edildi.

Sürücü Tuncay C. Olay yerinde verdiği ifadesinde yabancı uyruklu şahısların aracına binmek istediklerini söyleyerek araç aldığını ve Meriç nehrine yakın bir bölgede indireceğini söyledi.Polis araç içinde yaptığı kontrolde yabancı uyruklu şahıslar için hazırlanan çuval içindeki şişme bota el koydu. Şişme bot ’un Meriç nehrini Yunanistan’a geçmek için kullanılacağı ve 8 kişi taşıma kapasiteli olduğu anlaşıldı.

Araçtan indirilen şahıslar Emniyet Müdürlüğüne ait bir başka araçla sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’ne götürüldüler.Buradaki kontrolün ardından Edirne Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezi’ne götürülürken sürücü Tuncay C.’nin üzerinde yapılan incelemede ise cinsel uyarıcı haplar çıktı. Sürücü Tuncay C. İfadesi alınmak üzere Edirne Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek gözaltına alındı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30