banner78
banner25

Anbean takip ediyor!

Edirne Belediyesi’nin 22 Şubat 2018 tarihinde kendi imkânlarıyla başlattığı; İller Bankası’ndan kredi onayının çıkmasıyla birlikte hız verdiği altyapı çalışmaları devam ediyor. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da her fırsatta çalışmaları yerinde inceleyerek; kamuoyuna çalışmalar hakkında bilgi veriyor; bölge halkının sorularını yanıtlıyor.

Son olarak Abdi İpekçi Caddesi’nde devam eden altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yaptığı açıklamada şunları söyledi

“Şehrimizin altyapı çalışmaları olağan hızla devam ediyor. Mevsim kış, havalar çok soğuk. Bazı teknik zorluklar çıkıyor. Örneğin içme suyu boruları hava sıcaklığı 5 derecenin altına düştüğünde kaynak sorunu çıktığı için söz konusu çalışmamızı durduruyoruz. Özellikle en çok sorun yaşadığımız yerlerden biri olan Abdi İpekçi Caddesi’nde Yağmur Suyu toplama hatlarımız çift taraflı olarak devam ediyor. Yaklaşık 1-1,5 ay içerisinde Yağmur Suyu Toplama Kanalları tamamen bitmiş olacak. Bu arada mazgalları yapılacak ve inşallah o tarihten sonra Abdi İpekçi Caddesi’nde hepimizin keyfini kaçıran, canını sıkan göllenme ve su toplama olayları olmayacak. Altyapı da gösterdiğiniz hassasiyet, duyarlılık için katkı ve destekleri için bütün Edirneli hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum”

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30