banner78
banner25

Amatör dalgıçtan su altında evlilik teklifi!
Edirne'de dalgıçlık teorik eğitimini tamamlamasının ardından ilk kez mavi sulara dalış yapan genç kız, kendisi gibi dalışa meraklı erkek arkadaşından evlilik teklifini su altında aldı.
Saros Körfezi, İbrice Limanı'nda dalgıçlık eğitimi alan Ayla Turhan (26) ve dalgıçlık yapan Berk Başer (29), liman açıklarında daldı.
Bir süre dalış ekibinin talimatlarını uygulayarak eğitimine devam eden Ayla Turhan, erkek arkadaşı Berk Başer'in suyun altında açtığı ''Seni seviyorum, benimle evlenir misin-'' yazılı pankartı görünce büyük şaşkınlık yaşadı.
Teklif karşısında heyecanlanan genç kız, dalgıçların su altında kurduğu iletişim diliyle ''evet'' yanıtını verdi. Yüzükler de su altında takıldı.
Çiftin mutlu anları, yine dalgıç arkadaşları tarafından kamerayla görüntülendi.
Berk Başer, denize tutkulu olduklarını ve özel bir evlenme teklifini yine denizde yapmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Ayla Turhan da ''hayatının en güzel anlarından birini yaşatan'' Başer'e teşekkür ederek, bu anı hiç unutmayacağını belirtti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30