banner78
banner25

Altunhan söz verdi!

İş adamı,Turizmci ve Kırkpınar eski ağası Mustafa Altunhan Edirne turizmine katkı için Saros körfezinde otobüs ve minibüs batıracağını belirtti.

Altunhan Şirketler grubu yönetim kurulu başkanı Mustafa Altunhan bugün Saros körfezi İbrice limanı açıklarında Airbus 330 tipi yolcu uçağının batırılması çalışmaları sırasında yaptığı açıklamada “5 yıl önce burada bir gemi batırdık.Bugün ise bir yolcu uçağının batırılması çalışmasına destek veriyoruz.Turizmin gelişmesi için bu noktaya batırılan deniz ve hava taşıtından sonra kendi sektörümle alakalı olarak kara taşıtı olan otobüs ve minibüs batırmanın da buradan sözünü veriyorum”dedi.

Saros körfezi İtalyan Koyu karşısında kalan 1 mil açıktaki batık için bugün yoğun bir çalışma sarf eden Altunhan kendisine ait yat ile hem batırma işlemine katkı sağladığı hemde ekip ile birlikte koordineli bir şekilde çalışma yaptı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30