banner137
banner25

Altunhan Sedefçi'yi hedef aldı!

Kırkpınar eski ağası ve Edirne sevdalısı olan iş adamı Mustafa Altunhan düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Altunhan şirketler grubu yönetim kurulu başkanı olan Mustafa Altunhan kendisine ait iş yerinde düzenlediği basın toplantısında işletmecisi olduğu Edirne otogarı hakkında konuştu.Dönemin Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’yi kast ederek son günlerde Edirne otogarına ait bazı açıklamaların kendisini rahatsız ettiğini ve bu yüzden basın toplantısı düzenleme gereği duyduğunu kaydetti.

Son gülerde adaylardan birinin ağzına Edirne otogarını doladığına dikkat çeken Altunhan “bu aralar Edirne otogarının dillendirmeye çalışıyorlar.Bunu da yapanlar daha önce bu otogarı kendileri ihaleye çıkardılar, kendileri pazarladılar. Edirne otogarını aldığımız süreci bir ben bilirim bir Allah bilir.Buna şahit olanlar tanıklık edenler var.Edirne otogarında tekelcilik olduğunu iddia ediyorlar.Hiç başka bir mevzu bulamadılar, Edirne otogarını dillerine dolamaya çalışıyorlar”ded.

Edirne otogarını 23 sene önce ihaleyle aldığını ve o günden bu yana çok zorluk yaşadıklarını belirten Altunhan “23 sene önce o zamanki belediye başkanının tek gerçekleştirdiği projedir bu.O projede burada sesimi çıktığı kadar bağırıyorum benim param ile oldu.Edirne böyle güzel bir otogara benim paramla kavuştu. Ondan sonra denildi ki bu otogar Edirne de sizin eserinizdir böyle gidecek.Bir 10 sene sonra yine ihaleye çıkardılar.Bir koyundan iki post almak için ihaleye çıkıldı.iki postumuzu da verdik”dedi.

Dönemin Edirne Belediye başkanı Hamdi Sedefçi’nin otogar ihalesini yaptıktan sonra tehdit ile belediye ye ait olan Saraçlar caddesi üzerindeki iş yerini de zorla sattığını iddia eden Altunhan “7 sefer ihaleye çıktı kimse talip olmadı.Benim almam için bana teklif edildi.Siz almazsanız sizi bu otogardan dışarıya atacağız denildi.Bunu söyleyen de zamanın Belediye Başkanıydı. İçinde bulunduğumuz otelde o otogar içinde tehditle bana satıldı.Burası belediyenin malıydı hem de 4-5 misli benden alınan parayla.”dedi.

Edirne’de kendisi için bazı yakıştırmalar yapıldığını ve bunun doğru olmadığını söyleyen Altunhan “Bazılarına hani kara kutu derler ya.Ben kara kutuyum.Eğer ağzımı açarsam hiç böyle kimse insan içine çıkamaz.Benim kafamı bozarlarsa kim ne yaptı, hepsini bu Edirne'de anlatırım”şeklinde konuştu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30