banner137
banner25

Altın yatırımcısını sevindirmeye devam ediyor!

2020 yılının Kasım ayı’nda altının gram fiyatının 540 lira seviyelerine gelmesi ve sonrasında yaşanan krizlere bağlı olarak birden bire 396 lira seviyelerine kadar gerilemesi ile yatırımcısını üzen altın bugünlerde yeniden yatımcısının yüzünü güldürmeye başladı.

“Altın her zaman en güvenilir liman” diyen sarraflar altının gram fiyatındaki artışın önümüzdeki günlerde devam edeceğini ve Haziran ayı sonunda 550 TL’yi görebileceğini iddia ettiler.

Edirne’nin Saraçlar caddesi üzerinde bulunan sarraf Zeki Kalkan, altın fiyatlarının normal seviyesinin üzerinde seyrettiğini belirterek “geçen gün ani bir yükseliş oldu dolarda, doların yükselmesini onsun da desteklemesiyle fiyatlar biraz daha yükseldi”diyerek altının yükselişini sürdüreceğini kaydetti.

Yatırımcının en çok tercihi olan gram ve çeyrek altın konusunda da açıklamalar yapan Zeki Kalkan çeyrek altının 870 lira seviyelerinde olduğu altında yaşanan artışla bin lira’ya kadar çıkabileceğini söyleyerek “Çeyrek altın bin TL’yi görmez.’ diye bir şey söyleyemeyiz. Daha önceden 900 liraların üstüne kadar çıkmıştı. Gram altının 550-600 lirayı bulması halinde çeyrek altının da bin TL’yi görmesi ihtimal dahilinde. Bir gün içinde gram fiyatlarında 10 lira aşağıya 10 lira yukarıya oynamalar oluyor. Gram altının 550 lirayı görmesinin çok uzun sürmemesini bekliyoruz”diyen Kalkan altının gramının sene sonunda 600 lira olabileceğini kaydetti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30