banner137
banner25

Algın
Algın, Ergene Havzası Koruma Eylem Planı tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, planın ''Şafak Harekatı' adı altında, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nın 6 Mayıs 2011 tarihinde Çerkezköy'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları ile açılışını yaptığı bir plan olduğunu anımsattı.
Algın, ''Ergene eylem planı, gittikçe hedefine doğru yaklaşıyor. Dere ıslahları hızlı bir şekilde devam etmekte, günden güne sayısı artmakta. Biten işlere yenileri katılmaktadır'' dedi.
Orman ve Su İşleri Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürlüğü Havza Yönetimi Planlama Daire Başkanı Nermin Çiçek de artık Ergene'nin kirliliğinin değil, Ergene için temiz uygulamaya geçildiğinin konuşulması gerektiğini söyledi.
Toplantıya, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli vali yardımcıları, belediye başkanları ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30