banner137
banner25

Akşener "iş buluncaya kadar işsize 500 TL maaş!"

İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, "Gencine iş vermek devletin görevidir. Siz iş buluncaya kadar ayda 500 lira maaş vereceğim." dedi.Akşener, partisinin Uzunköprü ilçesindeki Adalet Meydanı'nda düzenlenen mitingde, 24 Haziran'da hem genel seçimin hem de cumhurbaşkanı seçiminin yapılacağını anımsattı.

Cumhurbaşkanı olması halinde makam otolarında bazı kısıtlamalara gideceğini taahhüt eden Akşener, "Sevgili gençler, ben bu adamları o lüks arabalardan indireceğim, 'İn aşağıya diyeceğim, size iş verinceye kadar... Gencine iş vermek devletin görevidir. Siz iş buluncaya kadar ayda 500 lira maaş vereceğim. Vatandaşlık maaşı vereceğim." diye konuştu.Akşener, iktidar partisinin ülkeyi iyi yönetmediğini, ekonominin, sanayi ve tarımın, kötü politikalar altında kaldığını ileri sürdü.Hükümetin, FETÖ ile mücadelesini de eleştiren Akşener, cumhurbaşkanı olduğu taktirde, "Kapatılan harp okullarını yeniden açacağız. GATA kapatıldı, GATA'yı açacağız ve Harp Akademileri'ni yeniden açacağız." dedi.

Akşener, Yüksek Seçim Kurulunca (YSK) usulü nedenlerle adaylığı düşürülen Prof. Dr. Mehmet Akalın'ı da sahneye davet ederek, YSK'nin bu kararına tepki gösterdi ve cumhurbaşkanı olduğu gün, Akalın'ı beraberinde köşkte görevlendireceğini söyledi.

Akşener, miting sonunda Edirne milletvekili adaylarını tanıtarak vatandaşlardan destek istedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30