banner78
banner25

Akşener geliyor!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener parti programı dahilinde19 Şubat 2020 Çarşamba günü Edirne’ye geliyor.Edirne’ye 3’ncü kez gelecek olan Meral Akşener’in ülke genelinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretleri kapsamında Edirne’ye geleceği ifade edildi.

Trakya çıkarması şeklinde de algılanan ziyaretin ilk ayağı İpsala ilçesi olacak.

İpsala Belediyesi’nin İYİ Parti’de olması sebebiyle belediye ziyareti ve İlçe başkanlığı ziyareti sonrasında genel başkan Akşener Keşan’a geçerek esnaflarla bir araya gelecek ve burada da ziyaretler geçekleştirecek.Keşan İlçe Başkanlığı ziyareti sonrasında ise Akşener’in Uzunköprü ilçesine geçeceği ve buradaki ziyaretlerini tamamladıktan sonra İl Merkezi’ne akşam saatlerinde geleceği belirtildi.Geceyi Edirne’de geçirecek olan Akşener’in 20 Şubat 2020 Perşembe sabahı saat 10:15’te Esnaf ziyareti kapsamında Saraçlar caddesi ve çarşı merkezinde olacağı ve Edirne İl başkanlığını ziyaret edeceği belirtiliyor.Ziyaretin ardından Akşener’in Kırklareli iline hareket edeceği ifade edildi.

Konu hakkında açıklama yapan İl Başkanı Ekrem Demir “genel başkanımız 3. defa Edirne’mize geliyor.Bu gelişi tamamen ülke genelinde yapılan esnaf ziyaretleri ile ilgili.Kendisi 81 il genelinde yapacağı bu ziyaretlerde esnafımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını bizzat kendisi dinlemeyi uygun görüyor.Edirne her zaman olduğu gibi hemşerileri olan ablalarına sahip çıkacak ve yalnız bırakmayacaktır.Genel Başkanımız sahada olacak ve halkla kucaklaşacak.Bu buluşmaya herkesi bekliyoruz”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30