banner137
banner25

Aksal'ın TOBB ziyareti!

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ni (TOBB) ziyaret etti.

Aksal, TOBB 75. Genel Kurulu için Ankara'da bulunan Edirne Ticaret Borsası (ETB) Başkanı Özay Öztürk, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Şapcı, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan İhtiyar, Keşan Ticaret Borsası Başkanı Necmi Kaymaz, Keşan Ticaret Odası Meclis Başkanı Orkun Özkaya ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.

TOBB Genel Merkezi'nde oda ve borsa başkanlarıyla görüşen Aksal, TOBB yerleşkesi içerisinde kurulan Edirne ve ilçelerinin yöresel ürünlerinin tanıtıldığı stantları gezdi.

Milletvekili Aksal, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ankara Ticaret Borsası Başkanı Faik Yavuz ile ETB'nin standını ziyaret ederek, tava ciğer ve Edirne'nin yöresel lezzetlerini ikram etti.

Aksal, Edirne oda ve borsa başkanlarının çalışmalarının Edirne'ye çok büyük değer kattığını, Edirne'nin başta yöresel ürünleri olmak üzere, ilde üretilen ürünlerinin yurt içi ve yurt dışında tanıtımında büyük görevler üstlendiklerini kaydetti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30