banner78
banner25

Aksal "14 günlük evde gözetim kuralı kalktı"

AK Parti MKYK Üyesi ve Edirne Milletvekili Fatma Aksal, yurt dışında yaşayan ve tatillerini ana vatanlarında geçirmek isteyen vatandaşlar için uygulanan 14 günlük evde gözetim kuralının kalktığını bildirdi.

Aksal, yaptığı yazılı açıklamada, Kovid-19 tedbirleri kapsamında sınır kapılarından  yurda girişlerde uygulanan 2 haftalık evde gözetim uygulamasının sonlandığını belirtti.

Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının geçen hafta baba ocaklarına gelişlerinin başladığını ifade eden Aksal, şunları kaydetti:

"Gurbetçi vatandaşlarımızın Edirnemiz'deki sınır kapılarından girişleri başladı. 14 gün evde gözetim uygulamasının da kalkmasıyla gurbetçilerimiz sosyal mesafe kurallarına uygun olarak hasretlerini gidermiş ve tatillerini de yapmış olacaklar.

Bu kapsamda Trakya Gümrük ve Dış Ticaret Müdürlüğümüzde sezon için hazırlıklarını tamamladı, gerekli takviyeler yapıldı. Tek amacımız hasretle ana vatanlarına gelen vatandaşlarımızı en kısa sürede işlemlerini tamamlayıp sevdikleri için yola koyulmalarını sağlamak. Gelenlere 'hoş geldiniz' diyorum, yola çıkacaklara da Allah yol açıklığı versin."

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30