banner78
banner25

Akıl almaz cinayet!

Edirne'de akıl almaz cinayet...
Öz-Ar markette akşam saatlerinde yaşanan kan dondurucu olayda boşanmakta olduğu ve uzaklaştırma kararı bulunan eşine otomatik av tüfeği ile ateş eden kişi daha sonra kendini vurarak ağır yaraladı.Eşi ise olay yerinde yaşamını yitirdi.
Olay akşam saatlerinde marketin kalabalık olduğu bir saatte yaşandı.Mehmet Emin K. İsimli şahıs eline aldığı av tüfeği ile market içine girdi.Kasiyer olarak çalışan ve boşanmakta olduğu eşi Nilay K.'yı başından vurarak market içinde ateş etmeye ve "siz benim hayatımı mahfettiniz bende sizinkini mahfedeceğim"diyerek dışarı çıktı.Kendisinide silahla vuran Mehmet Emin K. Ağır yaralandı.Bir anda panik yaşanan markette başka yaralanan olmazken olay yerine gelen ekipler ilk müdahaleyi Nilay K'ya yapmak istedi ancak Nilay K'nın olay yerinde yaşamını kaybettiği anlaşıldı.Cani koca ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.Nilay K.nın 2 çocuk annesi olduğu ve eşi ile boşanma aşamasında olduğu öğrenildi Cani kocanın ise sağlıl durumu ciddiyetini koruyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30