banner137
banner25

Ak Partili yöneticinin darp ettiği iddiası!

Ak parti İl Yönetim Kurulu üyesi olan ve İş-Kur üzerinden TYP (Toplum Yararına Programlar) kapsamında iş başı yapan D.D. isimli bayan, mesai arkadaşı Seda B.’ye hakaret ederek darp etmeye kalkıştı.Yaşanan olay üzerine Seda B. Ak parti İl Yönetim Kurulu Üyesi D.D.den şikayetçi oldu.

Edinilen bilgiye göre olay 31 Mayıs 2019 Cuma akşamı meydana geldi.TYP’li olarak Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmaya başlayan Ak parti Yönetim Kurulu üyesi D.D.isimli bayan TYP’li olarak Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Selimiye cami tanıtım görevlisi olarak çalışan Seda B.isimli bayan iş arkadaşını bayram mesaileri konusunda telefonla arayarak bilgi alışverişinde bulundu.Telefonda yaşanan anlaşmazlık üzerine yüz yüze görüşmek üzere Seda B.’nin bulunduğu yere gelen D.D. burada Seda B.ye hakaretler ederek üzerine yürüdü.Boğazını sıktığı iddia edilen D.D. daha sonra siyasi kimliğini öne çıkaracak sözler sarf ederek “ben Ak parti Yönetim Kurulu üyesiyim.Haddini bileceksin”dediği ve “bana bir şey olmaz.Ben Ak parti Yönetim kurulu üyesiyim.Seni işten kovdurturum”şeklinde tehdit içerikli ifadeler kullandığı öğrenildi.Yaşanan olayın güvenlik kameraları tarafından kayıt altına alınması ve çevrede bulunan iş arkadaşlarının şahit olması üzerine Seda B. Şikayetçi olarak Selimiye Polis Merkezi Amirliğine giderek ifade verdi.Şahitlerinde ifade verdiği olayın büyümemesi için ise iddiaya göre Ak Partili bazı yöneticilerin devreye girdiği ve Seda B.’ye şikayetini geri çekmesi, aksi halde işten çıkartılacağı yönünde baskıyla karşı karşıya bırakıldığı iddia edildi.

Yaşanan olayın kısa sürede kamuoyuna yansıması sonrasında bazı vatandaşlar siyasi güç kullanarak hem işe girilmesini,hemde siyasi gücün kullanılarak baskı oluşturulmaya çalışılmasının yakışıksız bir davranış olduğunu belirttiler.

İşten atılma tehdidi ile karşı karşıya kalan Seda B. ise soruları cevapsız bırakarak şikayetin de ısrarcı olduğunu belirtti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30