banner137
banner25

Ak Parti'nin adayı Av.Koray Uymaz

Uzun bir süredir merakla beklenen Edirne Ak Parti Belediye Başkanı aday açıklaması Ak Parti Genel Merkezi'nde Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti.
Çok sayıda ismin Edirne Ak Parti için geçtiği açıklama öncesinde son noktayı Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan koydu.Dün akşam saatlerinde aday adayı Avukat Koray Uymaz'ın Ankara'ya çağırılması ile öne çıkan isim olarak lanse edilen Koray Uymaz Ak Parti Genel Merkez toplantısında Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın ağzından çıkarak resmen Ak Parti Edirne Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.İl başkanı İkyas Akmeşe'nin de hazır bulunduğu açıklama öncesinde Koray Uymaz'ın saat 10:00'da yapılan mülakata katıldığı ve buradan Edirne için en güçlü isim olarak öne çıktığı biliniyor.Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan isim olan Avukat Koray Uymaz'ın  31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti Edirne Belesiye başkan adayı olarak seçimlere gireceği kesinleşmiş oldu.
Koray Uymaz'ın aday adaylığı başvurusunu ilk yapan kişi olması ve seçim çalışmasındaymış gibi çalışmaya başlamasının genel merkez tarafından takdir edilen hususlar arasında yer aldığı ifade ediliyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30