banner78
banner25

Ak Parti'den ziyaret!

 AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti Edirne İl Başkanı Nesim İba, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Çağrı Muştu ve beraberindeki heyet Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ETSO) ziyaret etti. 

ETSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti heyetini Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Başkan Yardımcısı Aydoğan Akıncı ve Meclis Başkanı M. Emre Alp karşıladı. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Edirne'den kadın bir milletvekilinin olması nedeniyle onur duyduklarını belirtti.

Kararlılıkla, azimle ve çalışkanlıkları ile kadınların el attığı her işte başarılı sonuçlar ortaya koyduklarını ifade eden Zıpkınkurt, "Kısacası kadın elinin değdiği herşey güzelleşiyor. Dolayısıyla Edirne'de kadın Milletvekili olarak Fatma Aksal'ın seçilmesinin İlimiz için avantaj olduğunu düşünüyorum.Bu düşüncelerle İlimiz ekonomisinin, turizminin ve ticari hacminin gelişmesi adına daha çok çalışılacağı inancındayım." ifadelerini kullandı. 

AK Parti Edirne Milletvekili Aksal da teşekkürlerini ileterek "24 Haziran'da gerçekleşen seçimler öncesinde AK Parti Edirne teşkilatı olarak büyük bir özveri, birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık. Bu azim ile çalışmanın sonunda Edirne'deki oy potansiyelimizi arttırdık. Artık görevimizin başındayız. Aynı birlik ve beraberlik içerisinde ilimiz ve ülkemiz için çalışmaya da devam edeceğiz." dedi. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30