banner137
banner25

Ağa gözyaşlarını tutamadı!

656’ncı Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ağası Seyfettin Selim, Edirne Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne aldığı minibüsü hediye ederken duygulu anlar yaşadı.

Şehit Ailelerinin bir yere giderken en büyük eksiklerinin toplu ulaşım olduğunu öğrendiğini ve kendisine gelen talep doğrultusunda minibüs almaya karar verdiğini belirten Ağa Seyfettin Selim Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın katılımıyla gerçekleşen törenle sıfır kilometre aracı teslim etti.

Teslim töreninde konuşan Dernek Başkanı Faruk Çiftçi derneğe yapılan bağışın anlamlı bir bağış olduğunu ifade ederek teşekkür etti.

Kırkpınar ağası Seyfettin Selim’in gönlünün zengin olduğunu ev iyilik dolu bir kalbinin olduğunu belirten Vali Günay Özdemir ise “ağalık böyle bir şey.Kendisine teşekkür ediyoruz”dedi.

Belediye Başkanı Recep Gürkan ise Ağa Selim’in geçen yıl şehit ailelerine bir yardımda bulunmak istediğini söylediğini belirterek “ağalık sadece para vermek değil,bir yürek işi bir gönül işi ve bir sevdadır.Seyfettin Selim’de bunu bize göstermiştir”diyerek katkısının bununla sınırlı olmadığını hain bir terör saldırısı sonrasında şehit olan Polis Memuru Nefize Çetin Özsoy adına bir okul yaptırmak istediğini de ifade etti.

İki altın kemerli ağa Seyfettin Selim ise Şehit aileleri bizim ailelerimiz. Elimizden geldiği kadar destek çıkacağız. İstanbul'da biz bunu yaptık.Bunun dört beş katını yaptık.Burada da bir minibüs aldık.Şehit Nefize Özsoy kızımız adınada bir okul yaptırmak istiyorum.Yarın bana başla desinler derhal başlarım.Elimizden de bu geliyor”dedi ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Konuşmaların ardından yeni alınan minibüs Şehit Aileleri adına başkan Faruk Çiftçi’ye takdim edildi.Yeni alınan minibüsün direksiyonuna ise Faruk Çiftçi otururken yanına Ağa Seyfettin Selim ve Belediye Başkanı Recep Gürkan oturarak gazetecilere görüntü verdiler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Faik Terlikçi 7 yıl önce

Duygularınızı bazen ifade etmek hissettiklerinizi kelimelere döknek zordur.Ağa ve Faruk başkanımı,sayın Gürkanı,vali beyin katkılarını takdirle karşılıyorum.
Sevgi ve saygılarımla.
Faruk başkanla dernek daha bir anlam kazanıyor diye düşünüyorum.

banner30