banner78
banner25

Ağa Çetin "paranın tamamını ödeyeceğim!"

657. Tarihi Kırkpınar Güreş Ağalığını rekor fiyatla alan ağa Ahmet Çetin hakkında ki iddiaları cevapladığı basın toplantısında 1 milyon 522 bin TL ağalık bedelinin ödeme günü olan yasal süreyi geçirmesine rağmen 650 bin TL’sini ödediğini belirterek bugünde 500 bin TL ödeyerek yüzde 70’lik ödeme dilimini yatırdığını kaydetti.

Özel bir kahvaltı salonunda basınla bir araya gelen 657’nci Tarihi Kırkpınar Güreş ağası iş adamı Ahmet Çetin ağalığın Edirne’de kalması için ağalık ihalesine girdiğini ve bundan böyle ağalığı Edirne dışına vermeye niyetinin olmadığını ifade etti.

Basın toplantısına başlarken pazarlıkla başlayan ve sorulacak soruları yanıtsız bırakacağını kaydeden Ağa Çetin “baştan söyleyeyim sorulacak soruları cevaplamayacağım.Kırkpınar ağalık bedelini ödemeyeceğime dair hakkımda çeşitli iddialar var.ben bugüne kadar 650 bin para yatırmışım.650 bin TL para yatıran Bugün de 500 bin TL. yatırıyorum.Yaklaşık 1 milyon 100 bin lira yani yüzde 70'ini yatırmış oluyoruz. Haftaya da tüm bedeli yatırmış olacağım”dedi.

Ağalık ihalesine girdiği zaman 80 milyon kişi önünde söz verdiğini ve ağalık bedelini 1 milyon 522 bin TL’ye aldığını hatırlatan iş adamı Çetin “benim derdim ağalığı Edirne’de bırakmak.Ağalık Edirne’ye yakışır.Bir diğer hedefimde Edirne’den başpehlivan çıkartmak.Bunuda başaracağız.Güreş okulu olmalı Edirne’de.Ben şahsım için bir şey istemiyorum.VİP geçiş,araç plakası ve ağa köşkü istedik.Ağalık kurumsal bir kimlik kazansın diye uğraşıyorum.Ben bu parayı ödeyeceğim”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30