banner78
banner25

AA, 100. Yıl Vizyonu'nu açıklıyor
Dünyanın sayılı ajanslarından biri olma hedefi doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdüren Anadolu Ajansı (AA), kuruluşunun 92. yıl dönümünde, 100. yıl hedeflerini kamuoyuyla paylaşacak.
Milli mücadelenin sesini dünyaya duyurmak amacıyla yola çıkan AA, 92. kuruluş yıldönümünü 9 Nisan Pazartesi günü Rixos Otel'de gerçekleştireceği etkinlikle kutlayacak.
AA'nın yeni organizasyon yapısından yeni logo ve kurumsal kimliğine kadar birçok yeniliğin kamuoyuyla paylaşılacağı etkinlikte, kurumun 100. Yıl Vizyonu AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk tarafından açıklanacak.
Yurtiçi ve yurtdışı temsilciliklerle canlı bağlantıların yapılacağı organizasyona, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın yanı sıra, birçok davetli ve AA çalışanları katılacak.
Etkinlikte AA Haber Akademisi öğrencileri de yeni nesil gazeteciliğin geleceğine ilişkin öngörüleri anlatan ''Yeni Medya'' konulu bir sunum yapacak. Sanatçı Eda Karaytuğ da çok dilli yayına geçen Anadolu Ajansı'nın konseptine uygun olarak 4 dilde konser verecek.

-AA'nın 100. Yıl Vizyonu-

Öztürk'ün ilk olarak çalışanlarıyla paylaştığı 100. Yıl Vizyonu çalışmaları kapsamında, üniversitelerden danışmanlık hizmeti de alınarak stratejik planlar hazırlandı.
''Güvenilir, tarafsız, etik, hızlı'' habercilik anlayışıyla AA'nın organizasyon şeması, görev tanımları, logosu, kurumsal kimliği ve internet sitesi sektördeki gelişmeler ışığında yeniden düzenlendi.
Anadolu Ajansı'nın 100. Yıl Vizyonu'nda ana hedef 2020 yılına kadar ''dünyanın en etkili ilk 5 ajansı'' arasına girmek olarak belirlendi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30