banner78
banner25

9 yıl sonra yeniden!

Edirne’nin marka değerlerinden olan ve bir süreliğine verdiği aranın sonunda yeniden eşsiz lezzetleri müşterilerinin beğenisine sunan Çınaraltı Çorbacı ve Ciğercisi Mehmet Ali İpek, Margi Alışveriş Merkezi’nin yanında bulunan iş yeriyle hizmet vermeye başladı.

Oğlu Birkan İpek ve ailesi ile yeniden kapılarını yeni yerinde hizmete açan Mehmet Ali İpek’in açılış törenine Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Açılış okunan duaların ardından gerçekleşti.Mehmet Ali İpek burada yaptığı konuşmada “O günkü şartlarda benim dükkanı kapatmam iş yokluğundan değil, müşterinin tercih sebeplerinden biriydik aslında. O günkü dükkanda kiracıydım, kiracı olmak biliyorsunuz her daim kapının önüne konmak. O zaman kapattık ama tekrardan oğlan yetişti okulunu okudu sektöre ben atılıcam baba sen arkamda mısın dedi bende arkandayım oğlum dedim. Böyle bir yer Allah nasip etti. Sizlerin desteğiyle, tüm Edirne halkının desteğiyle Edirneye bir marka kazandırmya geldik. Edirneliler özlemiş verdikleri destek için hepsine çok teşekkür ediyorum. Devamlı çalıştıracağız inşallah. Aile şirketi olarak geldik”dedi.

Açılışa katılan Belediye Başkanı Recep Gürkan ise “Mehmet Ali İpek arkadaşımızın Yediyol ağzında çok eskiden benim gençliğime denk gelen bir iş yeri vardı.Otuz seneyi geçti. Niyazi ile beraber orada komşuydular, bugün yine yakınlaştılar. Bir ara vermişti uzun yıllar sonra tekrar sektöre geri dönüş yaptı.Bence doğruda yaptı. Çünkü bildiğimiz tatlar damak tadımız, alışık olduğumuz tat bir lezzeti var bir nefaseti var. Edirne’nin gastronomi kimliği ile buluşan bir tadı var Mehmet Ali’nin. Herkesi davet ediyoruz mutlaka gelin uğrayın”dedi.

Açılışta folklor ekiplerinin gösterisi ise renkli sahnelere neden oldu.Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim’e berberindekiler Balkan müzikleri ile oynayan dans grubuna eşlik etti ve ardından çalan horon eşliğinde günün keyfini çıkarttı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30