banner137
banner25

9'ncu kattan aşağı boşaldı!

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi hastanesinde bulunan asansörler yine sorun yaşattı.

Edinilen bilgiye göre dün öğlen saatlerinde vatandaşların kullandığı asansör 9’ncu kattan aşağı kayarak korku ve paniğe neden oldu.

Dün öğlen saatlerinde meydana gelen olayda vatandaşlarında içinde bulunduğu asansör bir anda aşağı doğru hızlı bir şekilde inmeye başladı.Patiklerinin boşaldığı tahmin edilen asansör otomatik emniyet tertibatının devreye girmesi ile 4’ncü katta durabildi.Korku ve paniğe neden olan asansör olayında vatandaşlardan bazılarının hafif yaralandığı iddia edildi.Olay sonrası yapılan araştırmada ise söz konusu asansörün Makine Mühendisleri Odası tarafından yapılan kontrollerde “sarı etiketli”olduğu ve eksikleri giderilene kadar kullanımının sakıncalar doğurabileceğinin aktarıldığı ileri sürüldü.

Yaşanan olayın ucuz atlatılması sevinç yaratırken,asansörlerin sürekli olarak arıza yaptığı ve 2 ay önce yine buna benzer bir kazanın yaşandığı ve 7 kişinin arızalanan asansörde mahsur kaldığı belirtildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30