banner137
banner25

7 bin ton asflat atılıyor!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, alt yapı projesi tamamlanan bölgelerde asfaltlama çalışmasına başlandığını bildirdi.

Gürkan, yaptığı yazılı açıklamada, alt yapı çalışmalarının yaklaşık 7 aydır sürdüğünü, Abdi İpekçi Caddesi'nde sona eren çalışmaların ardından bölgede yol düzenlenme işlerinin başladığını belirtti.Bölgedeki asfaltlama işinin kısa sürede tamamlanacağını aktaran Gürkan, şunları kaydetti:

"Buradaki çalışmamızı 3 gün içerisinde bitirmeyi planlıyoruz. Bu sıcak günlerde vatandaşlarımız tozdan kurtulacak. Burada çift kat 2 binlik yağmur suyu kanalları, 1200’lük kanalizasyon hattı ve 225’lik içme suyu hattı döşendi, mazgalları yapıldı. Bayrama kadar Abdi İpekçi Caddesi’ni pırıl pırıl bir şekilde tamamen asfaltlanmış olarak, vatandaşların hizmetinde olacak."Abdi İpekçi caddesine bin 600 metre uzunluğuns 22 metre genişliği olan bir cadde ve bu cadde üzerine 7 bin ton asfalt atılıyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Deniz 4 yıl önce

İyi güzel de bir haber sitesi olarak yazım yanlışlarınıza dikkat etmelisiniz başlığından içeriğine kadar vasatsınız dersem bana kızar mısınız?Çünkü ben bir gerizekalıyım.Okuduktan sonra anladım.

banner30