banner137
banner25

655 sporcu katıldı!

Edirne'de, Cumhuriyet'in kuruluşunun 95. yılı dolayısıyla 10. Cumhuriyet Bayramı Kupası Bisiklet Yol Yarışı Şampiyonası düzenlendi. 

Türkiye'nin farklı illeri ile Yunanistan, Bulgaristan ve Romanya'dan gelen 655 bisikletli Selimiye Meydanı'nda toplandı. Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zekeriya Bayrak, sporculara başarı dileyerek yarışmanın startını verdi.Bisikletçiler, Havsa-Necatiye Kavşağı güzergahından tekrar Selimiye'ye kadar 76 kilometrelik parkurda yarıştı.

Cumhuriyet'in 95'nci yılı etkinlikleri kapsamında 10'ncusu düzenlenen bisiklet yarışmasında

"Parabisiklet: 1. Aykut Aktaş, 2. Hayati Yiğitoğlu, 3. Sena Fıstıkçı.  Bayanlar: 1. Arzu Sağanak, 2. Düşra Can Öznur, 3. Gölkem Fidan. Genel Klasman: 1. Gökhan Uzuntaş, 2. Murat Kör, 3. Turgay Germez. Büyük Erkekler: 1. Murat Kör, 2. Engin Karakaş, 3.Melih Özler." oldu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30