banner78
banner25

65 yaş üstündekileri tek tek aradı!
AK Parti Edirne İl Başkanlığı, merkez ve ilçelerde ikamet eden 65 yaş ve üstü üyelerini tek tek arayarak, dışarı çıkmamaları için ricada bulundu ve ihtiyaçlarının karşılanması konusunda “Vefa Destek Grubu” hakkında bilgi verdi.
İl ve İlçe başkanlıklarındaki yönetimler ile 65 yaş ve üstü üyelerden başlayarak arama yaptıklarını belirten AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, hedeflerinin tüm üyeleri tek tek aramak olduğunu belirtti.
AK Parti’nin özelikle yaşlı vatandaşlara karşı her zaman en iyi hizmeti almaları konusunda enerji sarf eden yapıya sahip olduğu ifade eden Başkan İba şunları ekledi.
“Ne mutlu ki bizler millet olarak saygıdeğer büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen, bilakis onların varlıklarından mutluluk duyan, onlara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti gösteren bir kültür ve geleneğe sahibiz. AK Parti olarak insanı merkeze alan bütüncül bir yaklaşımla yaşlılarımıza yük değil servetimiz olarak bakmaktayız. En somut örnek olarak, yaşlılarımızın sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürmeleri için evde bakım hizmetini ilk kez 2007 yılında başlattık. Başkasının yardımı ve bakımı olmadan, gündelik hayatını devam ettirmede zorluklar yaşayan, ağır engelli raporu olan yaşlı ve engelli tüm vatandaşlarımızın kendi evlerinde bakım hizmeti alabilmesini sağladık. Bugün de yaşamış olduğumuz bu süreci en hafif şekilde atlatabilmek için yaşlılarımızı tüm teşkilatlarımız ile birlikte tek tek arayarak ‘siz evden çıkmayın, biz Vefa Destek Grubumu ile hizmetinizdeyiz’ diyoruz. Hedefimiz 65 yaş üstü büyüklerimizden başlayarak, partimize üye tüm vatandaşlarımızı aramaktır. Devletimiz milletimizin yanındadır. İnşallah bu yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınını el birliği ile en yakın zamanda atlatacağız ”
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30