banner78
banner25

5 ton çeltik yere saçıldı!

Atatürk Bulvarı Talatpaşa asfaltı üzerinde meydana gelen kazada traktör römorku devrildi.Kazada maddi hasar meydana geldi.

Kaza öğlen saatlerinde yaşandı.Tarlasından aldığı çeltiğini kurutmak üzere yola çıkan Mehmet Şerif Esen kent merkezine girişte Olin kavşağında önüne çıkan bir araca çarpmamak için frene bastı.Traktörüne bağlı iki adet römork ile kent merkezine seyir halinde olan 22 AD 929 plaka sayılı traktör römorku bir anda yan yatarak devrildi.Kazada römork üzerinde bulunan 5 ton civarında çeltik Olin kavşağına saçıldı.Kazada yaralanan olmazken,traktör sürücüsü Mehmet Şerif Esen kavşağa yaklaştığı sırada önüne bir anda 22 HR 404 plakalı bir aracın çıktığını ve çarpmamak için frene basınca römorkun yükün baskısıyla devrildiğini söyledi.

Kaza sonrası trafik bir süre kontrollü bir şekilde olay yerine gelen polis ekipleri tarafından sağlanırken yola saçılan çeltik ise hamallar ve Olin yağ sanayine bağlı iş makineleriyle yardımı ile temizlendi.Polis kazaya karıştığı iddia edilen ve olay yerinde durmayan 22 HR 404 plakalı araç sürücüsünü ifadesine baş vurmak üzere arıyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30