banner78
banner25

48 saat süre ile kapalı!

Türkiye’nin Avrupa’ya Yunanistan üzerinden açılan kara sınır kapısı İpsala, komşu ülke Yunanistan’ın hava muhalefeti nedeniyle aldığı karardan dolayı 48 saat süre ile büyük araç trafiğine kapalı olacak.

Bu gece yarısından itibaren başlayacak olan büyük araç geçişi kısıtlaması 48 saat sürecek.Yunan makamlarının Türk gümrük yetkililerine verdiği bilgiye göre olumsuz hava koşullarının 5 Ocak 2020 tarihi saat 00:00 ile 7 Ocak 2020 tarihi saat 00:00 arasında etkili olacağı ve bu yüzden Kipi sınır kapısından büyük araç geçişine 48 saat süre ile izin verilemeyeceği bildirildi.

Gümrük yetkilileri Türk TIR şirketlerine yaptıkları uyarı ile belirtilen saat ve tarihler arasında araçların bahse konu sınır kapısını kullanmamalarını talep etti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30