banner137
banner25

400 Kapı çaldı!

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde iktidar partisi Ak parti’nin Edirne Belediye Başkan adayı olarak adının kesin açıklanması sonrasında sahaya inen Av.Koray Uymaz adının çalışmalarına hız verdi.

Aday adaylığı öncesinde ve özellikle adının gündemde kalması için önemli gün ve haftalarda kentin büyük bir bölümünde parti amblemi kullanamadan gönülleri kazanmaya çalışan Koray Uymaz adaylığının kesinleşmesi sonrasında adeta gecesini gündüzüne katarak kendini ve partisini anlatmaya çalışıyor.Diğer siyasi parti adaylarının sessiz çalışma yapmasına karşın Edirne cadde ve sokaklarında en çok boy gösteren aday olarak anılan Av.Koray Uymaz bugüne kadar 400 civarında evin kapısını çalarak evlere ve iş yerlerine misafir oldu.Yaklaşık 3 bin civarında kişi ile bugüne kadar birebir görüştüğü tahmin edilen Koray Uymaz’ın ise bu noktada en büyük destekçisi ise gece gündüz yanında olan ve ev gezmelerinde katkı sağlayan eşi Arzu Uymaz oldu.

Aile sohbetlerinde evlere eşi ile giden Uymaz, burada eşi ile beraber gördüğü ilgiden son derece memnun gözüküyor.Evlerine konuk olan vatandaşlarla sohbet eden ve sorunları bizzat dinlediği belirtilen Uymaz’ın projelerinden bahsettiği ve önerileri de not alarak çözüm noktasında kendisine yol gösterici olarak aldığı ifade ediliyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30