banner78
banner25

4 bine yakın aday başvurdu!

Trakya Üniversitesi (TÜ) Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Özel Yetenek Sınavları tamamlandı.

TÜ'den yapılan yazılı açıklamada, 75. Yıl Spor Salonunda başlayan özel yetenek sınavlarına 4 bine yakın adayın başvurduğu belirtildi.

Sınavlarda adaylar futbol, basketbol, voleybol, hentbol ve atletizm branşlarında yeteneklerini sergilediği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Test bataryalarında engelli adayların seçmeleriyle başlayan özel yetenek sınavlarında adaylar, fakülteye yerleşecek 250 kişi arasına girebilmek için kıyasıya mücadele verdiler.

Adayların zorlu parkur sınavları kamerayla kayıt alınarak diğer adaylar tarafından canlı olarak takip edildi. Kovid-19 salgınına karşı alınan tedbirler gereğince özel yetenek sınavlarında adaylar sınav alanına alınırken ateşleri ölçüldü. Maske ve sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirilen sınavlarda adaylar, Trakya Üniversitesi Kırkpınar Spor Bilimleri Fakültesi'ne girebilmek için ter döktü."

Kazanan adayların kesin kayıt tarihlerinin 14-18 Eylül olarak belirlendiği aktarıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30