banner137
banner25

4 ayda 4 vidayı takamadılar!

Dönemin Sağlık Bakanı ve Edirne Milletvekili Dr.Mehmet Müezzinoğlu tarafından Edirne’ye kazandırılan 400 yataklı Edirne Sultan 1.Murat Devlet Hastanesi verilen hizmet ve kalitesi ile vatandaşlardan tam not alırken giderilmeyen sorunlardan dolayı eleştirilere maruz kalıyor.

Özellikle tuvaletlerin zemin döşeme işleri ve kırılan parçalarının ve ekipmanların zamanında tamir edilmemesi veya kusurların giderilmemesinden dolayı eleştirilen hastanede yetkililerin sorumsuz davrandığı iddia edildi.

Milyonlarca lira harcanarak hizmete kazandırılan hastanenin servisler katında bulunan kapının hidrolik sisteminin uzun bir zamandan buyana yapılmamış olması ise sorumsuzluğun en somut göstergesi olarak görüldü.

Kapının menteşelerinin yerinden çıkmış olması ve her gün yüzlerce kişinin girip çıktığı koridorlarda kötü görüntü olarak göze çarpan kapı hidroliğinin 4 vidasının yerinden çıkmış olması ve tehlike arz edecek şekilde altından geçenlerin üzerine sarkması hastanede tam anlamıyla bir sorumsuzluğun hakim olduğunu gösterdi.

Hastanede kalan bir hasta yakınının ifadesine göre bahse konu kapı hidroliği 4 ay öncede aynıydı bugün yine aynı.Hasta yakını “ben dört ay önce burada yakınımın tedavisi için refakatçi olarak kalıyordum.4 ay önce bu kapının üzerinden sarkan kapı hidroliğinin onarımı için yetkililere ilettim.Ancak bugün baktığımda hala aynı sorunun giderilmediğini utanarak görüyorum.Devletimiz böylesi önemli bir eseri kazandırdı.Yapanlardan Allah razı olsun.Ancak yapmak kadar bakmakta marifettir.Şu an yapılana dahi bakılmadığını üzülerek görüyoruz.Bu kadar zor mu bu arızayı gidermek?4 ayda 4 vidayı yerine takamıyorlarsa bunlar aldıkları parayı hak etmiyorlar demektir.O koltuklarda boşuna oturmasınlar.Hastamın yanında dururken elleri belinde idareciler burada geziyorlar.Hep görürler diye umut ettim.Ne gören var nede ilgilenen”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30