banner78
banner25

37 adet Atatürk resmi hediye etti!

Edirne Süt Üreticileri Birliği Başkanı ve Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Suiçmez il merkezine bağlı köy muhtarlarına Mustafa Kemal Atatürk’ün Mareşal üniformalı resim çerçevesi hediye etti.

Geçtiğimiz günlerde bir köy ilköğretim okulu ziyareti sırasında okul bahçesinde bulunan Atatürk büstünün bakım e onarımı içinde imece usulü ile para toplanarak büstün onarımı için çalışma başlatan Suiçmez bugünde Atatürk’ün özel resimlerinden biri olan Mareşal üniformalı resimlerini çerçeveleterek 37 köy muhtarına makam odalarına asılması için hediye etti.

8 Mart Dünya kadınlar günü nedeniyle köy muhtarları arasında kadın muhtar olmamasının üzüntüsünü yaşadığını, ancak bir kadın muhtarın olmasını istediklerini belirten Suiçmez; emekçi kadınların 8 Mart Dünya kadınlar gününü kutladı ve köy muhtarlarına Atatürk resmi hediye etti.

Fotoğrafları bir kurumda boşta durduğunu gördüğünü ve talep ettiğini belirten Mustafa Suiçmez “bu fotoğrafları çerçeveleterek Edirne Süt Üreticileri birliği olarak 37 köy muhtarımıza armağan edelim dedik.Hem büyük önderimiz Mustafa kemal Atatürk’ün çok güzide bir resmi,hemde Edirne Süt Üreticileri Birliği’nin anısına bütün köy muhtarlarımıza bunları takdim edeceğiz”dedi.

Köy muhtarı Fatih Kıyga ise böyle bir düşünce için Birlik başkanı Mustafa Suiçmez’e tüm muhtarlar adına teşekkür ettiklerini belirterek “8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlu olsun” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30