banner137
banner25

30 Ağustos saat 20.00'de sokaklara,balkonlara!

Edirne Belediyesi'nce 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bando turizm otobüsü ile şehirde tur atarak, konser verecek, Edirnelilerin ise bu coşkuya balkonlardan eşlik edeceği bildirildi.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yaptığı yazılı açıklamada, Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutladı.

Edirne Belediye Bandosu'nun 30 Ağustos saat 20.00'de turizm otobüsyle şehir turu atarak konser vereceğini aktaran Gürkan, şunları kaydetti:

"Başta Ebedi Başkomutanımız Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle, minnetle ve şükranla yad ediyorum. Ruhları şad olsun. 30 Ağustos bugün özgürce vatan dediğimiz bu topraklarda yaşamamızı sağlayan en büyük zaferimizdir. Tüm Milleti’mizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Tüm Edirnelileri 30 Ağustos coşkusunu yaşamak için balkonlara davet ediyorum."

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30