banner78
banner25

3 dakika kala yetiştirdi!

Yükseköğretim Kurumları Sınavı öncesinde bir gencin geleceğini Edirne Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve denetleme Şube Müdürlüğü motorize ekiplerinde görevli bir polis memuru kurtardı.

Trakya Üniversitesi Balkan yerleşkesinde bulunan salonlarda sınava girecek olan binlerce gencin ve ailelerinin alana gelmesi ile yaşanan trafik kaosunu engellemek için görev başında olan Trafik ve asayiş polisleri bugün resmi görevlerinin yanında insanlık görevlerini de yerine getirdiler.

Saat 10:15’te başlatılan sınava toplu ulaşım gazabı nedeni ile geç kalan çok sayıda genç ucu ucuna sınavlara yetişirken, bazıları da vatandaşların ve polisin yardımı ile yetişebildi.Yol kenarında motorize olarak devriye görevi yapan Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru bir gencin koştuğunu gördü.Gence “arkama atla”diyerek seslenen polis memuru aldığı genci kapıların kapanmasına 3 dakika kala Edebiyat Fakültesi içerisinde bulunan sınav salonuna yetiştirmeyi başardı.Polis memurunun bu hareketi görenler tarafından büyük takdir topladı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30