banner137
banner25

20 günlük denetimin bilançosu!

Edirne’de geçen 20 günde trafikte kural ihlali yapan bin 829 sürücüye 676 bin 774 lira ceza işlemi uygulanırken, günde yaklaşık 60 trafik cezası kesildi. Trafik ekiplerinin yanı sıra Yunus ekipleri de her akşam başka bir mahallede asayiş uygulaması gerçekleştirip, şüpheli araçlar ve kişiler üzerinde aramalar gerçekleştirdi.
Edirne Emniyet Müdürlüğü'nün istatistik verilerinden derlediği bilgilere göre, 1 Ekim ile 20 Ekim 2019 tarihleri arasında, polis sorumluluk bölgesinde trafik ekiplerince kurallara uymayan araç sürücülerine, 676 bin 774 lira trafik cezası kesildi.11 bin 142 aracın kontrol edildiği denetimlerde bin 829 araca ceza işlemi uygulandı. Denetimlerde sürücülere 676 bin 774 lira trafik cezası kesildiği ve 98 aracında trafikten men edildiği öğrenildi.
Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı motosikletli Yunus ekipleri bekçilerin katılımıyla asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Umurbey Mahallesinde gerçekleşen uygulama iki saat sürdü. Şüpheli araçlar ve kişiler üzerinde yapılan aramada 50 şahıs kontrol edildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30